9.6.2023 22:14
Jää-Tiikerit - jääkiekko

Jää-Tiikereiden unohtumaton kesäleiri

Loppuviikosta järjestettiin jälleen Jää-Tiikereiden kesäleiri, jossa kiekon lisäksi pelattiin myös jalkapalloa ja minigolfia. Leirillä oli molempina päivinä iloinen ja innostunut tunnelma, ja osallistujat nauttivat täysin siemauksin sekä urheilusta että yhdessäolosta.

Jääkiekkoharjoitukset muodostivat leirin selkärangan. Nuoret pelaajamme saivat mahdollisuuden hioa taitojaan. Pelaajat paransivat luistelutaitojaan, kiekonkäsittelyä ja pelinäkemystään, mutta myös kiekottoman pelaamisen taitoja, kuten sijoittumista kentällä ja kamppailutilanteita. Yhteisöllisyyden ja joukkuehenkenä korostaminen olivat päivien aikana vahvasti läsnä.

Vaikka jääkiekko olikin päivien pääpainopiste, oli leirillä tarjolla myös muita aktiviteetteja, joilla tarjottiin mahdollisuus tutustua uusiin lajeihin ja kehittää yleisiä liikuntataitoja. Jalkapallon ja minigolfin kautta lapset pääsivät haastamaan itseään uusissa ympäristöissä ja oppimaan uusia taitoja, kuten pallonhallintaa ja keskittymiskykyä.

Mikään tästä ei olisi ollut mahdollista ilman aikuisia, jotka olivat mukana leirin suunnittelussa ja toteutuksessa. Kiitos kaikille valmentajille, huoltajille ja vanhemmille, jotka uhrasivat aikaansa ja energiaansa tehdäkseen leiristä unohtumattoman kokemuksen.

Leirin päätteeksi osallistujille jaettiin kunniakirjat ja perjantai-iltana oli ohjelmassa vielä koko seuran yhteiset kauden päättäjäiset.

Jääharjoitukset päättyvät monilla joukkueilla juhannukseen, jonka jälkeen alkaa ansaittu kesätauko. Kesätorstaisin on kuitenkin mahdollista osallistua monitoimitalolla kesätreeneihin, jossa pelataan sählyä, koripalloa, futsalia tai jalkapalloa osallistujamäärästä riippuen.